Wednesday, 14 March 2012

Bisness ! Bisness ! Bisness!



Salam korang …..selamat pagi…korang..ok aku skang tgah jadi pekerja yg tiada kerja jadi boleh la aku menulis blog..ok korang ..aku tak tahu nak bebel ape..bak kata fb…what on your mind…k ape yg ada kat kepala aku pasal giffarine ni jela….

Pasal giffarine skang ni aku wat pakai fb ..aku tak kisah la berapa org nak beli pakai ..yg aku kisah yg penting objektif penjualan aku…org yg pakai barang aku jual merasai nikmatnyer..mmg syok la aku jual..sambil ada income alhamdullilah…aku pun tak sangka bila masa lak aku terbeniaga secara on9 ni kan…rezki Allah nak bg secara tiba2 org yg order pakai on9…dah alang2 ni ..aku ingt aku nak wat secara aktif la..org kata lagi kuat usaha lagi la besar hasilnya..ok blog ni aku buat jugak..aku harap dgn ada blog ni tak mcm sikit pun tak pe asalkan ada peningkatan kan penjualan dan org pun tahu tentang kebaikan produk giffarine nie….

Kalo korang nak try produk ni bgtau aku k…
Sebab serius mmg best…aku rase untung sgt pakai


1.       Sebab dia murah…pencuci muka yg bg perubahan kat muka aku harga dia just RM8.70 dah 7 tahun tahu aku de jerawat..sian aku…skang alhmadullilah aku tgh nak tambus lubang jerawat dulu2 je..nak teruskan pun tak de masalah produk sebab murah.Yg kulit normal korang jgn risau la…kulit tak de masalah pun ada tahu…facial cleanser…RM11.30 je…kawan aku muka dia dah chantek kulit dia makin chantek skang semua dia pakai giffrine foundation,spray muka..korang try la dgn permulaan RM11.30 hehehe….baru korang tahu penangan dia..hehehe…pstttt bisik jap…produk ni carta yg ke 75 tahu dalam dunia…jgn main2 hahaha…(kecoh lak mcm nak promote bunyi…tapi mmg pun kiki benda betul kan haha)


2.       Kalo korang dah ok sgt ngn produk ni korang leh jadi ahli tahu…untung kome..sebab pe..sebab lepas tu ko nak pakai ape shj produk dia ko bgtau je pe masalah korang….ada potongan harga utk ahli..murah..cube korang bayangkan dah la murah contoh pencuci muka RM11.30 dapat lagi harga ahli baru berapa…dari korang pakai mahal2 kat luar effect tenggelam timbul..kalo yg bgus tu lain la cite bgus la kan…utk korang teruskan jela..ni bg mereka yg tercari2 lagi produk yg seswai tuk muka jela aku cakap hihi....


3.       Korang akan dapat menyertai kelas make up…secara free sebagai ahli barang semua korang tak yah bawak semua giffarine sediakan ..sama jugak mcm kelas facial..untung terokkk org cakap hehe


4.       OK yg ke-4 kalo kata kan  korang beli barang banyak kan…pastu cecah 150 pv korang leh dapat cabutan bertuah…big bonus hujung tahun..kot nasib badan sape yg nampak…viva sebijik…tv motor..ha untung belum lagi komisyen bulanan korang dapat…benda ni senang sgt nak jual pun kalo benda bagus tak yah cakap banyak org sendiri order..hehehe….alhamdullilah..kalo korang pun boleh sgt tak yah cakap suh try je pencuci muka..hihi customer untung muka chantek korang dapat la rezki sikit Allah bg kan..=)

5.       KOrang happy pakai benda ni..ok aku dah bis dah cakap..skang aku nak pikir nak promote barang je…ape cara pun ….share produk ni..hehehe harap2 de peningkatan….benda baik tak salah jual…kan..aku happy jual..korang pun happy pakai….^_^ bye2 korang….




No comments:

Post a Comment