Monday, 12 March 2012

MARI KITE BERBLOG...HAHA

Salam korang..ape khabo..harap perkhabarannya  baik...mcm ni le gaya bercakap kalo nak berblog ye....haha bedal jela...ni nak aku start berblog ni bukan ape..aku rase aku banyak cakap elok le..aku luah kat sini..suka jugak share2 ape yg patut kan..so ok la..tak kaco org..org pun tak berapa nak meluat kot...
Ok first sekali dulu dah pernah buat tapi pun lupa password biasa la terbengkalai dan bersawang mawang la kat situ..aishh lain mcm lak rase laju nyer menaip ni.ok...

Selit sikit gambar chakk...baru blog namanyer hihi


Aku pasni tekad la kot nak aktif kan blog ni...tekad la sgt kan...ok la actually aku pun skang de jual satu produk ni...namanya giffarine..aku rase ramai yg dengar n tahu pun keberkesanan produk ni..setakat ni aku jual kat fb je....bisness ok la..yg dah pakai pun makin excited order itu ini ..seronok lah jugak..aku pun mmg pengguna tegar hihi..kawan aku yg nasihatkan aku buat blog...kalo de follower ok la kan..leh ar kau promote puas2 barang2 giffarine tu dalam  ni n pot pet non- stop ada mak kisah nak...=p...

Aku kerja sebagai drafter..alhamdullilah ini lah pendapatan tetap aku...tapi dlm mase sama aku skang ada wat side income sikit2 ok la....moga Allah murahkan rezeki kite bersama ok =).....ok mari kite berbloggg kan tajuk lari lak kan semua aku nak cite satu page ni hihi...ok tada....

No comments:

Post a Comment