Thursday, 23 January 2014

TERUJA BATAK RABIKK~~

Dulu sebelum IMKK selalu bace post org yg hebat2 dah ada bisness yg hebat2..kutip ilmu bace..nak add segan follow jela..tapi lepas balik IMKK berani pulak nak tegur org yg kita kagumi...salam..tgkap gambar dgn org yg dah berjaya...wpun kita belum berada ditahap tu..tapi bila kita dapat dekat dgn diorang..berani add..chat..eh !! Kita rase mcm tak caya...betul ke ni tampar sikit !! Harap satu hari nanti kite pun berada ditahap mereka.....Subhanallah..pernahdgr tak...pepatah....nak2 pulak org yg hebat tu doakan kite...Allah best habis~~!!

BERSAMA CEO ROYAL GRILL CHICKEN ~~ 



Kalau kite berkawan dgn org yg jual pewangi..baunya wangian tu akan terpalit pada kita...!! Ok dah faham...
Nak jadi business woman kena kawan ngn business woman la....teruja batak rabik dah ni..~~



No comments:

Post a Comment