Monday, 19 March 2012

Betullah Yg Penting Usaha ^_^

Salam korang.....hehehe mak happy nak...ada satu hari tu aku tengok eh banyak pulak org order tanpa aku sedar...bukan pe...lepas je aku tgok longgokkan barang aku ni....taraaaaa........


Syukur sgt2...thanks kat sape yg try produk ni ...dan terima kasih jugak dgn komen2 positif korang dan penambahan order dari korang....terus tibe2 keluar graf kat kepala aku ------------------------------>

toink ! toink ! toink ! kwang2x......

Yeaaa ada pencapaian tak kisah la sikit tapi ada peningkatan..makin kuat la semangat aku..makin tebal segala sel epidermis(tak silap aku sel epidermis ini tuk daun kan..haha lantak arh) kat dinding muka aku nie... utk menebalkan muka mempromote kat fb ..ok kite mesti bersemangat ...!! Kita harus mencari pelanggan kita harus mencari pelanggan..tapi bukan semata2 keuntungan...nawaitu kena ikhlas..insyallah harap2 aku tak lalai tak menganiyai org..pasti Allah memberkati kan....rezeki bukan terletak pada sebuah keuntungan atau duit yg dtg dari org secara halus dan nyata nyer dtg dari Allah S.W.T heeee....mcm ustazah tak...=p
Kalo nipu org lambat laun duit tak cukup jugak duit sebab tak berkat....aku harap kat sape yg beli produk ni kalo de makin teruk masalah kat muka..bgtau jela aku..aku akan bertanggungjawab...aku pun tak nak bg org pakai muka lagi teruk....T_T (takut arh pulak...) insyallah tak..sebelum aku bg aku tanya dulu pernah ada satu cutomer tu je..aku ter..ter..ter selamat member aku...mekasih Aien Roslee........=p sekarang dia pulak dah berniaga giffarine huhu...terbaik..!! Ok aku nak gtau aku dah melalut sekiannnn.....=)


No comments:

Post a Comment