Wednesday, 16 October 2013

Shaklee Pulak Dah =)

Assalamualaikum.....

Hai saya yg baru....
Saya sekarang menggunakan Shaklee ...sebelum ni saya promote Giffarine ingt tak....hehehe
Boleh cek post2 saya sebelum ni...
Ape2 pon kedua2 yang saya  pakai ni mmg elok...
Dua2 bagus..harga bagus..kualiti produk bagus....kesan pun bagus jadi takkan rugi...
Cume sekarang saya  makan Shaklee sebab saya  rase ok..seswai la utk saya yang dah kawen ni
Dari bab tenaga..kesihatan..kecantikan...luaran..dan dalaman alhamdullilah...
Satu lagi dah kawen ni tak rajin nak tenyeh2....hadap badan lama2...banyak sgt keje nak buat...
Jadi saya  ambil supplement sekarang mudah dan ringkas....
Nak2 pulak dalaman dah jadi satu yg penting...nak2 dah kawen nie..penting sgt
So saya  makan lak shaklee..senang telan aje...
Ada mcm2 set..set kurus....set kulit....set cergas....set buang toksin.....mcm2 la...kalo nak secara detail boleh tanya ok =)



Kenapa saya  suka Shaklee...?

Ha ko siap jadi ahli dah kan...hehehe =) Amik ko..!! Ni la jadi kalo saya  dah suka..asik org tanya..say pun jual terus la..jadi ahli...sambil menolong kite berbisnes...ok kan..? ok kembali ke topik asal dibawah...

Satu saya  ni cerewet....bab ape yg saya  nak telan...dan yg bakal masuk dlm perut saya ....
Begitu lah..jadi saya pun fikir Shaklee ni seswai la dengan saya...
Diantaranya ialah :

1.Murah: Ramai orang cakap mahal...tapi bg saya lah murah la..sebab dengan harga yg diberi dan kesan yg diterima oleh tubuh ..sagt2 la bebaloi...nak tahu kena try..kalo student pun boleh beli berebut2 apelah sgt kalo kite yg dah kerja ni...

2. Senang utk saya teruskan.Yelah satu botol ada kuantiti yg banyak..so bertahan utk satu tempoh yang lama...bagi saya la..ok la..sebab tak yah la tiap2 bulan mesti nak kena beli...contoh la kan...
Alfafa tahan utk sebulan...kalau yg 700 bijik tahan la 2 bulan setengah dengan harga...RM7+ ha ok kan....=)
Yang ni harga special price tahu kite bagi...rugi tau..kalo tak beli...=). Contoh lain pulak B complek...harga dia RM4+....ha kalo ni tahan 4bulan lama tak jah? Lama kan...tak sakit kepala taip2 bulan nak kena beli kan..4 bulan sekali je...

3.Satu lagi produk yg best adalah ESP...ni sejenis minuman ESP ni sgt la bagus..dia lebih kurang mcm adik beradik nya...HERBALIFE....Adik beradiknyer SDII ha mcm gitu...shake2 gitu..lepas tu minum...
boleh jugak dijadikan pelbagai resipi...perisa yg kite minati...syiok kan..harga dia RM12+....ha yg ni tahan paling maksima 3bulan...paling kurang 2 bulan..ha murah kan...dah la murah lepas tu bebaloi...ni baru 3 jenis produk je...actually banyak lagi produk yg best2......bergantung pada tubuh korang ok =)

4.Dan setelah saya mencuba shaklee...saya tidak lagi berkenan dengan produk lain...kecuali kalo produk tu berseswai dengan tubuh..dan yg penting organik..tiada campuran kimia..mcm shaklee...itu mungkin....hehehe....shaklee tetap saya teruskan....

5.Satu lagi pasal ape saya suka Shaklee...sebab kawan2 saya semua pun makan Shaklee...Shaklee dah tak asing lagi dalam diri ini..ewahh...mcm ayat iklan pulak kan....mmg pergi mana2 ..kawan2 pun mmg makan shaklee...best sgt....kalo korang berminat korang boleh try atau contact ye =)
016-2038291  kita bagi harga ahli je kat korang okeyy =)


Apepon terima kasih sudi membaca...mana nak luah kalo bukan ke blog...kalo ke fb tak seswai nak taip panjang2 ni..ok......=)

No comments:

Post a Comment