Friday, 16 March 2012

SET MUKA BERJERAGAT

Salam korang..mcm biasa haruslah memberi salam dahulu....ni nak cite pasal set jeragat ni...setahu aku set jeragat ni mmg susah nak cari produk yg ok..kalo ada pun mahal2 belaka...tue la kan....ok hari ni aku akan share kan...sehabis cerita la utk produk jeragat...aku rase jeragat dlm giffarine tak dela mahal pun..kalo yg berjeragat dia tahu sgt la kan harga dipasaran utk produk berjeragat..aku tak de jeragat setakat ni la...alhamdullilah jerawat banyak tapi dah habis stok hek hek...tapi yg penting apa2 produk kite nak ok haruslah mencuba dahulu..yakin dan try...aku dah tgok yg pengguna giffarine komen diorang mmg jeragat diorang dah ok  dan muka diorang bukan saja hilang jeragat malah berseri sampai jadi pink2 pulak...untung ler kan..ni adalah pengakuan org yg aku tanya pernah try produk nie....nama dia kat fb Pintu Rezeki.hihi....sebab ada customer aku tu ada jeragat....



SET YG ADA DLM SET JERAGAT NI PANGGILNYER (BEAUTY GLAMOUROUS)



1.Glamourous Beaute' Melabright Wipe - Off Lotion
   - Utk mengurangkan masalah kulit kusam, pigmentasi dan bintik2 hitam
   -Cara guna titiskan sedikit losyen pada kapas kemudian sapu dan ratakan losyen pada tempat berjeragat
     selama 3-5 minit- RM55.50


2.Glamourous Beaute' Melabright Spot Corrector
  -Membantu mencerahkan kulit kusam akibat pigmentasi yg tidak sekata. Menanggalkan sel2s
    sel2 kulit mati.Kulit cerah secara semulajadi.
  -Cara guna sapukan krim ditempat berjeragat sebelum solekan pada waktu pagi dan malam.
    RM32.10

3.Glamourous Beaute' Puryfying Facial Cleansing Foam
   -Yg ni pembersih muka.Pakai mcm biasa  mcm pencuci muka yg lain
   -RM39.50




Actually ada lagi 2 produk tapi esok lusa aku update sebab catalogue aku hari ni tertinggal hehehe....ni komen org yg pernah pakai k..=)


Ok kalo korang nak yg jenis makanan dalaman aku syor kan...activite supplement harga dia...RM130 tapi kalo utk percubaan aku bg la..harga ahli ok...bleh pm diskaun habis...

Kalo super duper power amik ketiga-tiga supplement ni ok..=) ok harga leh tgok kat bawah...gerenti jeragat hilang..yg bestnyer supplement ni bukan utk kulit je..dalaman utk kesihatan pun elok sgt2...sebab setiap supplement mempunyai 4-5-6 fungsi utk tubuh badan...=)



boleh klik link ni utk  https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=418349463177&set=a.418349458177.190309.98633033177&type=3&theater...ok ape2 leh pm aku..atau add aku kat fb Alfaezah Dali ni email aku ek..anipjah_87@yahoo.com.my...babai...pm je k..komen sini pun ok.





No comments:

Post a Comment